Roulette Stratégiák

Az első stratégia döntésünk

Az első és legfontosabb stratégiánk eldönteni, hogy milyen fajta rulettet jszeretnénk játszani. Jellemzően kétfajta rulett létezik a Francia más néven európai, illetve Amerikai. A legjobb a rulett stratégiánkat a francia ruletten kipróbálni, mivel itt kisebb a bank nyerési esélye. Az amerikai és a francia között a különbség, hogy a francia rulettben csak egy darab 0 mező van. (az amerikai ruletten egy szimpla nulla, és dupla nulla is található.) Azonban ne vessük el teljesen az amerikai rulettet, de erre majd egy kicsit később térek vissza. Általánosságban a stratégiák mindkét rulett fajtán működnek, de a francia rouletten kisebb a ház előny, így ott jobb a megtérülés.

Az online rulett nagy előnye a hagyományos rulettel szemben, hogy itt igényelhetünk bónuszokat, amellyel növelhetjük nyerési esélyünket, vagy csökkenthetjük a veszteségünket. Szinte minden online kaszinóban játszhatunk élő osztóval, ami azt jelenti, hogy videón keresztül követhetjük a kerék pörgését, és egy krupié kezeli a kereket.

Nyerő rulett stratégia létezik, vagy csak fikció

Igazi nyerő roulett stratégia nincsen, ez is a szerencsén múlik. Ez a játék az egyik legrégebbi szerencsejáték Európában, tehát hosszú idő volt rá, hogy kialakuljon rá egy tökéletes stratégia, amely hosszútávon biztos nyereményt eredményez, de nem történt így. Bizonyítja ezt, hogy a játék még mindig létezik. Nyerőstratégia esetén a kaszinó állandóan bukna, így egy idő után kénytelen lenne bezárni, vagy változtatni a szabályokon. Az itt leírt stratégiák nem tökéletesek, de egy kis szerencsével kiegészítve sikeresek lehetünk. 97,3% a nyerési esélyünk, ha jól játszunk, ez ugye nem 100%, de lehet olyan szériája a játéknak, amikor a szerencsével kiegészült stratégiánk nyereségessé teszi számunkra a játékot.

Érdekelnek a stratégiák nézd meg blackjack stratégiákat is a onlineblackjack.vip oldalon.