Paroli roulette stratégia

A paroli roulette system ismert még mint fordított martingal. Ez azért van, mert hasonló az alapja, de egy kis különbség megfigyelhető. Ez azt jelenti, hogy amíg a martingale rendszerében vesztés esetén növeled a tétet, itt győzelem esetén növeled.

Példával szemléltetve a piros és fekete mezők segítségével, természetesen a roulette asztal más részein is alkalmazható. Eldöntjük, melyik azonos mezőre rakjuk fel a tétet (pl piros), és győzelem esetén duplázzuk a felhelyezett összeget. A feltett összegek így fognak növekedni győzelem esetén 1 2 4 8 16 32 64 128 256 512 1024 Ennek a rendszernek van még egy fontos része, hogy hol állunk meg. Tehát el kell döntenünk, hogy melyik az a pont, amikor elölről kezdjük a tétrakást, azaz 1-ről.

Ennek a módszernek ez a hátránya, viszont az az előnye, hogy 1 egységet tudunk vele csak bukni bárhol szálunk is ki. A hátrány az, hogyha sokszor egymás után nyerünk elfelejthetünk leállni és egyszer biztosan vesztünk, igaz, csak 1 egységet. Érdemes hamar megállni, mert bár vannak olyan szériák, amikor 6-7 vagy akár 8 szor is kijön ugyan az a szín, vagy magas, vagy páros, de ezek ritkák, viszont 2-3-4 szer kiszoktak jönni egymás után.