A labouchere roulette stratégia népszerű azok körében, akik szeretik a nem túlkomplikált stratégiákat. a stratégia nem ígér állandó nyerést, de kiszámítható nyereményt igen, és ez teszi népszerűvé a játékosok körében. A labouchere stratégia lényege nagyon egyszerű. Először is vegyünk egy tollat, és egy papírt, és írjunk le egy számsort. például 1,3,4,2. Tulajdonképpen bármilyen más sorozat is lehet . De a kisebb számsor, hamarabb hoz profitot.

Ez az első téted a stratégiában megfelel, a sorozat első és utolsó számának. A mi példánkban 3-nak, mert (1+2=3), tehát te felraksz 3 egységet a párosra. Ha nyersz, akkor az egyes és kettes kiesik a sorozatodból, és kihúzod, a következő számod a 7, mert (3+4=7, ez a két szám maradt hátra a listádból) Ha ez nyert csinálsz egy új sorozatot, vagy elölről kezded, de mi van akkor, ha vesztesz.

Ha az első körben vesztesz, tehát amikor 3 egységet raktál fel, akkor a sorozat végéhez, vagy elejéhez hozzá írod a vesztett összeget azaz a 3-at, így már változik a sorozatot így 1,3,4,2,3. és mivel vesztettél elölről kezded az egészet. Az új számod ennek függvényében 4 (1+3) lesz.Ha mondjuk nem az első körben, hanem bármelyik későbbiben vesztünk, akkor onnan folytatjuk az összeadást, ameddig ki vannak húzva a számok, tehát az első körben nyertünk, de másodikban 7-et (3+4) elveszítettük, akkor a sor végére írjuk és új tétünk 10(3+7) lesz, mert az 1-et és 2-öt már kihúztuk, mivel azokkal már nyertünk.

Tehát a labouchere rulett stratégia egyszerűen kihúz számokat a listáról, ha nyer, és hozzáírja az összeget, ha veszít.

 

Szeretnéd kipróbálni ezt a stratégiát élőben nézd meg rulett bónusz ajánlatainkat itt, hogy hol érdemes.